Слава

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Слава

Цанко Петров, работник во железница наоѓа милион лева на железничката пруга. Одлучува целата сума да ја врати во полиција, а државата го наградува со нов рачен часовник, кој наскоро престанува да работи.

Оригинален наслов: Slava
Почеток на филмот: 14.09.2017
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: BGR/2016
Жанр: Драма, Комедија
Глумци: Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva, Nadejda Bratoeva, Nikola Dodov
Режија: Kristina Grozeva, Petar Valchanov
Дистрибутер: KT Film & Media
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Цанко Петров, работник во железница наоѓа милион лева на железничката пруга. Одлучува целата сума да ја врати во полиција, а државата го наградува со нов рачен часовник, кој наскоро престанува да работи. Во меѓувреме, Јулија Стајкова, директор на секторот за маркетинг во Министерството за сообраќај го губи стариот часовник на Петров. Тука почнува неговата очајничка борба да си го врати стариот часовник, како и своето достоинство.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.