Пејте со нас

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пејте со нас

Коалата Бастер Мун има само една шанса да го врати во живот неговиот запуштен и заборавен театар организирајќи ја најголемата аудиција во пеење.

Оригинален наслов: Sing
Почеток на филмот: 22.12.2016
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, Taron Egerton
Режија: Garth Jennings
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во свет населен само од животни, коалата Бастер Мун раководи со некогаш големиот и прочуен театар, кој што сега е запоставен. Но, Бастер е оптимист дека повторно ќе го направи театарот голем. Тој организира аудиција во пеење надевајќи се дека на тој начин ќе го врати својот скапоцен камен на стара слава.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

culic, 29.01.2017

Одлично

Мајмунот е најдобар, исто така и ежето со гитарата :)