Шерлок Гномс

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Шерлок Гномс

Градинарски џуџиња, Гномео и Јулија, го ангажираат детективот Шерлок Гномс за да го открие исчезнувањето на останатите градинарски џуџиња.

Оригинален наслов: Sherlock Gnomes
Почеток на филмот: 05.04.2018
Траење на филмот: 86 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Режија: John Stevenson
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Градинарски џуџиња, Гномео и Јулија, го ангажираат детективот Шерлок Гномс за да го открие исчезнувањето на останатите градинарски џуџиња.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.