Дедо Мраз и компанија

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Дедо Мраз и компанија

Само што не пристигнала Нова Година, а на северниот пол завладува епидемија на грип. Дедо Мраз е во голем проблем, бидејќи сите 92.000 помошници добиваат опасна кивавица која ги приковала за кревет. Кој ќе му помогне сега да ги направи играчките за децата ширум светот?

Оригинален наслов: Santa & Cie
Почеток на филмот: 04.01.2018
Траење на филмот: 101 Минути
Земја / година: FRA/2017
Жанр: Комедија, Семеен
Глумци: Alain Chabat, Audrey Tautou, Pio Marmaï
Режија: Alain Chabat
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Само што не пристигнала Нова Година, а на северниот пол завладува епидемија на грип. Дедо Мраз е во голем проблем, бидејќи сите 92.000 помошници добиваат опасна кивавица која ги приковала за кревет. Кој ќе му помогне сега да ги направи играчките за децата ширум светот? Тој мора да отиде на Земјата во потрага по витаминот кој ќе им помогне на неговите другари да оздрават како би го спасиле духот на Божиќ и Нова Година.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.