Моминска вечер

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Моминска вечер

Машкиот стриптиз завршува мртов на една плажа во Мајами за време на моминска забава.

Оригинален наслов: Rough Night
Почеток на филмот: 22.06.2017
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Scarlett Johansson, Zoe Kravitz, Jillian Bell, Kate McKinnon
Режија: Lucia Aniello
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Пет најдобри пријателки од колеџ се собираат повторно по 10 години за луда моминска забава на еден викенд во Мајами. Нивната луда забава зазема погрешна насока кога случајно ќе го убијат машкиот стриптизер. Покрај лудоста да го прикријат лошиот чин, тие се зближуваат кога најмногу е потребно.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.