РОМЕО И ЈУЛИЈА, МЕТ, 2017

РОМЕО И ЈУЛИЈА, МЕТ, 2017

НОВА ПРОДУКЦИЈА
Композитор: Чарлс Франсоа Гунод
Сабота, 21.јануари 2017год. во 18:55ч
Времетраење: 210 минути

Оригинален наслов: Roméo et Juliette (Opera), NY MET, 2017
Почеток на филмот: 21.01.2017
Траење на филмот: 210 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Опера, Пренос во живо
Глумци: Diana Damrau, Vittorio Grigolo, Elliot Madore, Mikhail Petrenko
Режија: Gianandrea Noseda
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Виторио Григоло и Дајана Дамрау се обединуваат како љубовници во новата продукција во Гунодовото дело засновано на Шекспировата класика. Дамрау дебитира во улогата на Јулија во продукцијата на Барлет Шер со која диригира Џанандреа Носеда. Елиот Мадоре ја пее улогата на Меркуција додека Микхаил Претренко го игра Лоренцо. Шеровата поставка била премиерно прикажана во 2008 година на фестивалот во Салцбург.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.