Штркот Ричард

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Штркот Ричард

Напуштен по раѓање и израснат од штркови, врабецот-тинејџер Ричард смета дека е еден од нив. Но кога доаѓа времето да се мигрира во Африка, неговото семејство на штркови е присилено да му го откријат неговиот вистински идентитет и да го остават сам во шумата, со оглед на тоа што тој не би го преживеал патот.

Оригинален наслов: Überflieger - Kleine Vögel, großes Geklapper
Почеток на филмот: 16.03.2017
Траење на филмот: 87 Минути
Земја / година: DEU/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Toby Genkel, Reza Memari
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Напуштен по раѓање и израснат од штркови, врабецот-тинејџер Ричард смета дека е еден од нив. Но кога доаѓа времето да се мигрира во Африка, неговото семејство на штркови е присилено да му го откријат неговиот вистински идентитет и да го остават сам во шумата, со оглед на тоа што тој не би го преживеал патот. Одлучен да докаже дека е навистина штрк, Ричард тргнува сам на југ. Но само со помошта на Олга, ексцентричниот був со замислен пријател и Кики, самобендисаниот диско папагал, тој ќе може да ја достигне својата цел и да научи да се прифати себеси каков што навистина е.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.