Притаено зло: Последно поглавје

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Притаено зло: Последно поглавје

Продолжувајќи онаму каде што застана дејствието во филмот „Притаено зло: Освета“, човештвото стои на стаклени нозе во Вашингтон. Како единствен преживеан од последниот напад над немртвите орди, Алис мора да се врати онаму каде што започна кошмарот во Ракун Сити.

Оригинален наслов: Resident Evil: The Final Chapter
Почеток на филмот: 26.01.2017
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: AUS, CAN, DEU/2016
Жанр: Хорор, Акција
Глумци: Milla Jovovich, Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts
Режија: Paul W.S. Anderson
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Продолжувајќи онаму каде што застана дејствието во филмот „Притаено зло: Освета“, човештвото стои на стаклени нозе во Вашингтон. Како единствен преживеан од последниот напад над немртвите орди, Алис мора да се врати онаму каде што започна кошмарот во Ракун Сити, онаму каде што корпорацијата Амбрела собира војска за да го нападне последниот преживеан од апокалипсата. Во трка со времето, Алис ќе се придружи на старите пријатели во неочекуван сојуз за битка со немртвите орди и мутантските чудовишта. Помеѓу враќањето на нејзините суперчовечки способности и престојниот напад на Амбрела, ова претставува најтешката авантура што Алис ја доживува во битката за спасување на човештвото, кое е на работ на заборавот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Filip94, 17.01.2017

Samo 2D kje bide?