Предавство

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Предавство

Доминика Егрова е многу нешта. Посветена ќерка решена да ја заштити својата мајка по секоја цена. Прима балерина чија жестока упорност го доведува своето тело и ум до крајни граници. Мајстор за заведување и манипулативна борба.

Оригинален наслов: Red Sparrow
Почеток на филмот: 01.03.2018
Траење на филмот: 143 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Трилер
Глумци: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Mary-Louis Parker
Режија: Francis Lawrence
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога ќе се здобие со повреда која и ја завршува кариерата, Доминика и нејзината мајка се соочуваат со мрачна и несигурна иднина. Токму зато се наоѓа себеси изманипулирана како нов регрут на Спароу Школата, тајна разознавачка единица која обучува исклучителни млади луѓе како неа, со цел да ги користи нивните тела и умови како оружје. Поминувајќи низ садистичка обука, таа се издига како најопасниот регрут некогаш излезен од Спароу програмата. Доминика мора да се помири со минатото и своите нови способности, нејзиниот живот и сите оние кои и значат се на ризик, вклучувајќи го и ЦИА агентот кој се обидува да ја убеди дека тој е единствената личност на која може да и верува.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.