Играч број 1

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Играч број 1

Кога основач на најголемата виртуелна игра „Оаза“ умира, тој им го нуди своето богатство на своите играчи како награда во пронаоѓање на велигденски јајца. Вејд Вотс го пронаоѓа првиот доказ и ја започнува трката.

Оригинален наслов: Ready Player One
Почеток на филмот: 29.03.2018
Траење на филмот: 138 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Научна фантастика, Акција
Глумци: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T. J. Miller
Режија: Steven Spielberg
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Филмот го следи младиот бунтовник Вејд Вотс. За да избегне од секојдневните проблеми, Вотс се приклучува во ММО игра наречена "Оаза". Кога богатиот основач на играта умира, тој им го нуди своето богатство на своите играчи како награда во пронаоѓање на велигденски јајца во рамките на „Оазата“. Вејд Вотс го пронаоѓа првиот доказ и ја започнува трката. Тој се впушта во акција, и пет години подоцна се соочува против корпоративните непријатели кои се спремни на сѐ само за да ги добијат парите - и во реалниот свет и во „Оазата“.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

, 30.03.2018

Добар филм!

Дефинитивно добар филм беше, можете да го погледнете, вреди да се потрошат малку пари!

, 30.03.2018

Добар филм!

Дефинитивно добар филм беше, можете да го погледнете, вреди да се потрошат малку пари!

, 30.03.2018

Добар филм!

Дефинитивно добар филм беше, можете да го погледнете, вреди да се потрошат малку пари!