Пустинска Кралица

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пустинска Кралица

Може ли пустината да подари повеќе љубов на едно скршено женско срце отколку било кој маж на светот? Дали соновите го прават животот поубав кога ќе се остварат или кога ќе сфатиме дека сме сонувале погрешно? И само тогаш, со сила на милиони урагани ќе посакаме да го проживееме она вистинското!

Оригинален наслов: Queen of the Desert
Почеток на филмот: 28.04.2016
Траење на филмот: 135 Минути
Земја / година: MAR, USA/2015
Жанр: Драма, Историски
Глумци: Nicole Kidman, Robert Pattinson, James Franco, Damian Lewis
Режија: Werner Herzog
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Може ли пустината да подари повеќе љубов на едно скршено женско срце отколку било кој маж на светот? Дали соновите го прават животот поубав кога ќе се остварат или кога ќе сфатиме дека сме сонувале погрешно? И само тогаш, со сила на милиони урагани ќе посакаме да го проживееме она вистинското! „Пустинска кралица“ е епска сага за страста, истражувачката авантура и трагичната љубов за хероината на денешното Обединето Кралство, нестрашливата Гертруд Бел. „ Пустинска кралица“ се базира на животот на британското книжевство, археолог, истражувач и агент на тајна служба. Ја раскажува приказната за борбата на млада хероина во нејзините 20ти со бројни животни предизвици, кои од жена заљубена во мажите ја претвориле во страствен истражувач на области уништени од војна и природата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.