Моќните ренџери

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Моќните ренџери

Група средношколци добиваат необични супермоќи.Тие ги користат своите способности за да го спасат светот.

Оригинален наслов: Power Rangers
Почеток на филмот: 23.03.2017
Траење на филмот: 125 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Акција, Фантазија
Глумци: Naomi Scott, Dacre Montgomery, Ludi Lin, RJ Cyler, Becky G, Elizabeth Banks
Режија: Dean Israelite
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Група средношколци добиваат необични супермоќи.Тие ги користат своите способности за да го спасат светот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.