Пиратите од Кариби: Одмаздата на Салазар

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пиратите од Кариби: Одмаздата на Салазар

Капетанот Џек Спероу го бара легендарниот трозабец на Посејдон.

Оригинален наслов: Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Почеток на филмот: 25.05.2017
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Авантура, Фантазија
Глумци: Johnny Depp, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Javier Bardem, Orlando Bloom
Режија: Espen Sandberg, Joachim Rønning
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Капетанот Џек Спероу открива дека лошите ветрови дуваат посилно кога духовите на мртвите пирати, предводени од неговиот стар непријател Капетан Салзар, ќе избега од Ѓаволскиот Триаголник и одлучува да ги убие сите пирати на море... вклучувајќи го и него. Единствената надеж за преживување на капетан Џек е да го пронајде легендарниот трозабец на Посејдон, моќен артефакт кој дава контрола врз морето на оној што го поседува.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.