Зајакот Петре

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Зајакот Петре

Анимирано-играниот филм „Зајакот Петре“ ја раскажува досега не раскажаната приказна која започнува така што Петре и неговото семејство ја превземаат фармата на господин Грегор и започнуваат да ја уништуваат барајќи овошје и зеленчук насекаде.

Оригинален наслов: Peter Rabbit
Почеток на филмот: 22.03.2018
Траење на филмот: 91 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Глумци: Domhnall Gleeson, Rose Byrne, Bernardo Santos, Deborah Rock
Режија: Will Gluck
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога на наследената фарма ќе дојде младиот господин Том Грегор, бистар и остроумен, за Петре тоа ќе значи дополнителен предизвик и постојана забава. Но, младиот Грегор не е само неверојатен непријател, туку и потенцијален сојузник. Тој се заљубува во локалната сликарка Биба која е воедно сурогат мјката на зајко. Сега Петре има двојно повеќе причини да го истера домазетот што на крајот ќе резултира во вистинска битка, за превземање на фармата но и за наколнетоста на Биба. Ривалството меѓу зајакот Петре и младиот Том ќе ги однесе во голема авантура далеку од нивната околина и во срцето на динамичната лондонска подземна железница, се до опасните улици на градот и назад на фармата. Но на крајот, Петре ќе сфати дека морковите и славата никогаш нема да бидат важни колку љубовта и семејството.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.