Пеперминт

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пеперминт

"Пеперминт" е приказна за одмаздата на една млада мајка, која нема повеќе што да изгуби, па сега сака од своите непријатели да го врати убавиот живот кој и е одземен.

Оригинален наслов: Peppermint
Почеток на филмот: 27.09.2018
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Драма, Трилер
Глумци: Jennifer Garner, Richard Cabral, Michael Mosley
Режија: Pierre Morel
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

"Пеперминт" е приказна за одмаздата на една млада мајка, која нема повеќе што да изгуби, па сега сака од своите непријатели да го врати убавиот живот кој и е одземен.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.