Патролни шепи: Моќен филм

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Патролни шепи: Моќен филм

Оригинален наслов: PAW Patrol: The Mighty Movie
Почеток на филмот: 28.09.2023
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Авантура
Режија: Cal Brunker
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.