Бостонските херои

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Бостонските херои

Приказна за терористичкиот напад на Бостонскиот маратон во 2013 и последиците од него, кога целиот град се вклучува во потера за пронаоѓање на терористите.

Оригинален наслов: Patriots Day
Почеток на филмот: 16.03.2017
Траење на филмот: 137 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, John Goodman, Kevin Bacon, J.K. Simmons
Режија: Peter Berg
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

15. април 2013, Бостон, Масачусетс. Командирот на полицијата, Томи Сандерс, добива задача да го обезбедува годинешниот Бостонски маратон, кога браќата Царнев како акт на тероризам напаѓаат со рачно изработени бомби. Во тој хаос, додека ранетите се згрижуваат, Сандерс и неговите колеги се приклучуваат на ФБИ. Додека трае истрагата, браќата Царнев сфаќаат дека властите се блиску до нивно откривање и се обидуваат да избегаат од градот за да ги продолжат нивните фанатични подвизи. За да ги запрат, полицијата врши потери и го затвора градот за никој да не може да побегне на законот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.