Патници

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Патници

Вселенски брод патува кон далечна колонизирана планета и транспортира илјадници луѓе. Бродот претрпува дефект кај коморите за спиење при што двајца патници се будат 90 години порано.

Оригинален наслов: Passengers
Почеток на филмот: 29.12.2016
Траење на филмот: 117 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Научна фантастика
Глумци: Chris Pratt, Jennifer Lawrence
Режија: Morten Tyldum
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Вселенскиот број, Авалон, во неговото 120 годишно патување кон далечната колонизирана планета, транспортира 5259 патници. Бродот претрпува дефект во две комори за спиење при што два патника, Џим Престон (Крас Прат) и Аврора Дан (Џенифер Лоренс) се будат 90 години пред нивната конечна дестинација.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

inkubzz, 11.01.2017

Супер за можностите

За таа приказна, одлично изведен. Ама приказната не дава многу простор за нешто повеќе.

davidtofie, 31.12.2016

Одличен!

Предложувам да го гледате.

Art1, 24.11.2016

Art1

Mnogu Ubav film