Мечето Падингтон 2

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мечето Падингтон 2

Падингтон, кој е сега среќно сместен со семејството Браун и е популарен член во локалната заедница, започнува низа чудни работи со цел да собере пари и да го купи совршениот подарок за 100-от роденден на неговата тетка Луси, за да на крај тој биде украден.

Оригинален наслов: Paddington 2
Почеток на филмот: 07.12.2017
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: FRA, GBR/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен, Комедија
Глумци: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Bonneville, Sally Hawkins
Режија: Paul King
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мечето Падингтон е среќно сместен со семејството Браун во Виндзор Гарденс каде што станува популарен член на заедницата ширејќи радост насекаде каде што оди. Тој трага по идеалниот роденденски подарок за 100-от роденден на тетка Луси, ја здогледува единствената книга во антикварницата на г-ѓа Грубер и почнува низа чудни работи за да собере пари и да го купи подарокот. Но, кога книгата е украдена, тогаш Падингтон и семејството Браун тргнуваат да го отркијат крадецот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

majazarce, 06.12.2017

Odlicen

FIlm za sekoja generacija !