Брзиот Ози

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Брзиот Ози

Ози е мирно и пријателско куче од расата Бигл чијшто мирен и идиличен живот се свртува наопаку кога неговите сопственици заминуваат на долг и далечен пат.

Оригинален наслов: Ozzy
Почеток на филмот: 27.04.2017
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: CAN, ESP/2016
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Guillermo Romero, Dani Rovira, José Mota, Michelle Jenner, Carlos Areces
Режија: Alberto Rodriguez, Nacho La Casa
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ози е мирно и пријателско куче од расата Бигл чијшто мирен и идиличен живот се свртува наопаку кога неговите сопственици заминуваат на долг и далечен пат. Постои само еден проблем: не е дозволено за кучиња! Не можејќи да го земат сосебе на долгиот пат, тие се одлучуваат за следната најдобра работа - кучешки спа наречен Блу Крик. Иделната слика на совршеното место набрзо се открива дека е всушност водено од лош човек којшто има цел да заробува кучиња. Ози набрзо ќе заврши во вистинскиот Блу Крик - затвор за кучиња воден од други кучиња. Ози ќе треба да ја избегне опасноста и да најде сила со неговите нови пријатели, Честер, Фронки и Док да избега од затворот и да се врати дома безбедно.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.