Си беше еднаш во Венеција

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Си беше еднаш во Венеција

Детектив од Лос Анџелес е во потрага по бандата која што му го има украдено кучето.

Оригинален наслов: Once Upon a Time in Venice
Почеток на филмот: 27.07.2017
Траење на филмот: 100 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Комедија, Трилер
Глумци: Jason Momoa, Bruce Willis, Elisabeth Röhm
Режија: Mark Cullen, Robb Cullen
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Стив Форд (Брус Вилис) е малку познат приватен детектив од Лос Анџелес, чии професионални и лични ставови се судираат откога неговиот миленик Бади е украден од една озогласена банда. Во потрага по неговото куче, тој се вплеткува во серија на луди настани, наддавање со банда, брканица од одмаздољубивите Самоански браќа и од неколку сомнителни карактери. Се вели дека кучето е најдобар пирјател на човекот, па Стив сака да покаже колку далеку човекот ќе оди за да биде повторно со него.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.