Луд Божиќ на работа

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Луд Божиќ на работа

Кога напнатата сестра, извршен директор, се заканува да го затвори одделот каде што работи нејзиниот брат, тој како менаџер на тој оддел одлучува да направи епска Божиќна забава со цел да го придобие новиот клиент ... Но, забавата излегува од граници.

Оригинален наслов: Office Christmas Party
Почеток на филмот: 08.12.2016
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Комедија
Глумци: Jennifer Aniston, Jason Bateman, T.J. Miller, Kate McKinnon
Режија: Will Speck, Josh Gordon
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога напнатата сестра, извршен директор, се заканува да го затвори одделот каде што работи нејзиниот брат, тој како менаџер на тој оддел одлучува да направи епска Божиќна забава со цел да го придобие новиот клиент ... Но, забавата излегува од граници.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.