Осумте на Оушн

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Осумте на Оушн

Деби Оушн собира екипа за обид на невозможна кражба на годишната Мет Гала во Њујорк.

Оригинален наслов: Ocean's 8
Почеток на филмот: 14.06.2018
Траење на филмот: 113 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Комедија, Криминалистички
Глумци: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway
Режија: Gary Ross
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Деби Оушн собира екипа за обид на невозможна кражба на годишната Мет Гала во Њујорк. Деби, отуѓената сестра на Дени Оушн се обидува да ја изведе најголемата кражба на векот за време на годишната Мет Гала во Њујорк. Нејзиниот прв чекор е да собере совршен тим: Луи, Роуз, Дафне Клугер, Најн Бол, Тами, Амита и Констанс.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.