Авантурата на Нели

Авантурата на Нели

13-годишната Нели е на одмор со своите родители во Романија, но семејното патување скршнува во драматична насока. Сакајќи да ја избегне својата судбина, Нели ќе запознае многу нови пријатели и ќе ја доживее авантурата на нејзиниот живот.

Оригинален наслов: Nellys Abenteuer
Почеток на филмот: 18.05.2017
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: DEU, ROU/2016
Жанр: Авантура, Семеен
Глумци: Flora Li Thiemann, Julia Richter, Kai Lentrodt, Hagi Lacatus
Режија: Dominik Wessely
Дистрибутер: Uzengija
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Тринаесетгодишната Нели заминува на одмор со своите родители во Романија. Кога таа случајно дознава за планот на своите родители да се преселат таму, семејното патување скршнува во драматична насока. Сакајќи да ја избегне својата судбина, Нели запаѓа директно во рацете на група киднапери. Нивниот водач е бескрупулозен германски инженер кој прави завера да го уништи проектот на таткото на Нели со тоа што го присилува семејството да замине од државата. Тогаш родителите на Нели со помошта на мистериозниот господин Холцинер, започнуваат очајна потрага по својата ќерка. Нели, во меѓувреме,се спријателува со Тиби и Роксана кои стануваат нејзини сојузници во бегството. Заедно, бегајќи, тие ќе преминат планини и реки, ќе се качат во воз што се движи, ќе „позајмат“ автомобил и ќе станат херои на денот!

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.