Убиство во Ориент експрес

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Убиство во Ориент експрес

Она што започнува како луксузно патување низ Европа се претвора во една од највозбудливите и стилизирани мистерии досега прикажани.

Оригинален наслов: Murder on the Orient Express
Почеток на филмот: 09.11.2017
Траење на филмот: 115 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Криминалистички, Драма, Мистерија
Глумци: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley
Режија: Kenneth Branagh
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Она што започнува како луксузно патување низ Европа се претвора во една од највозбудливите и стилизирани мистерии досега прикажани. Филмот, базиран на романот на успешениот автор Агата Кристи, „Убиство во Ориент Експрес“ ја раскажува приказната за останатите тринаесет странци во воз, каде што секој е осомничен. Тие се во трка со времето да се реши мистеријата пред убиецот повторно да нападне. Кенет Брана не води во приказната со фантастична актерска екипа, меѓу кои и Пенелопе Круз, Вилијам Дефо, Џуди Денч, Џони Деп, Мишел Фајфер, Дејзи Ридли и Џош Кад.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.