Мајка!

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мајка!

Филмот на познатиот режисер Дарен Аронофски (Црниот лебед, Реквием за еден сон) во кој главните улоги ги толкуваат добитниците на наградата Оскар, Џенифер Лоренс и Хавиер Бардем.

Оригинален наслов: Mother!
Почеток на филмот: 10.11.2017
Траење на филмот: 126 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Драма, Хорор
Глумци: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Domhnall Gleeson, Michelle Pfeiffer
Режија: Darren Aronofsky
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мајка (Џенифер Лоренс) и Тој (Хавиер Бардем) живеат прилично идиличен живот во скриен рај. Но нивната врска доаѓа во искушение кога во нивниот дом ќе дојдат неповиканите маж (Ед Харис) и жена (Мишел Фајфер). Тропањето на вратата го прикинува нивното спокојно постоење и како се повеќе гости се појавуваат, мајка е присилена да преиспита се што знае за љубовта, преданоста и жртвите.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.