Мисија Катманду

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мисија Катманду

Со помош на амбициозниот филантроп, интуитивниот но неорганизиран детектив и неговиот опсесивен асистент-истражувач, тргнуваат на дива авантура, одлучни да го докажат постоењето на ужасниот снежен човек – Јети.

Оригинален наслов: Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon
Почеток на филмот: 24.05.2018
Траење на филмот: 84 Минути
Земја / година: CAN/2017
Жанр: Авантура, Семеен
Глумци: Sylvie Moreau, Guillaume Lemay-Thivierge, Rachid Badouri
Режија: Pierre Greco, Nancy Florence Savard
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Со помош на амбициозниот филантроп, интуитивниот но неорганизиран детектив и неговиот опсесивен асистент-истражувач, тргнуваат на дива авантура, одлучни да го докажат постоењето на ужасниот снежен човек – Јети.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.