Јас и Миа:Херојот на Сентопија

Јас и Миа:Херојот на Сентопија

Оригинален наслов: Mia and Me: The Hero of Centopia
Почеток на филмот: 07.09.2023
Траење на филмот: 85 Минути
Земја / година: AUS, BEL, DEU, IND/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Adam Gunn, Matthias Temmermans
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Миа открива дека нејзиниот магичен камен е дел од античко предвидување и тргнува на неверојатно патување кон најдалечните острови на Сентопија, за да се соочи со големото зло и да ја скрои својата судбина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.