Пчеличката Маја: Медени игри

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пчеличката Маја: Медени игри

Кога пчеличката Маја случајно ќе ја засрами кралицата на Бузтрополис, таа ќе мора да се докаже пред сите приклучувајќи се во натпреварот на „Медените игри“.

Оригинален наслов: Maya the Bee: The Honey Games
Почеток на филмот: 22.02.2018
Траење на филмот: 85 Минути
Земја / година: DEU/2018
Жанр: Анимиран / цртан
Режија: Noel Cleary, Alexs Stadermann
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 3D

Содржина

Пчеличката Маја се има појавено за првпат пред стотина години и набргу станува една од најчитаните книги тоа време, омилена кај возрасните и кај децата. По првиот филм кој ја воодушеви публиката од сите генерации, ни пристигнува вториот дел. Кошничката на Маја е повторно полна и овој пат. Летото заврши и пристига претставник од Базтрополис со важна порака за кралицата. Дали нејзината кошница ќе биде повикана на Медените игри?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.