Маша и медо

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Маша и медо

Маша е три-годишно енергично, пријателско и итро девојче кое живее во шумата и секогаш запаѓа во неволји.
СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ

Оригинален наслов: Маша и Медведь
Почеток на филмот: 20.04.2017
Траење на филмот: 70 Минути
Земја / година: RUS/2016
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Дариа Пројковска
Режија: Dušica Novaković
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизирано
  • Дигитал 2D

Содржина

Маша е три-годишно енергично, пријателско и итро девојче кое живее во шумата и секогаш запаѓа во неволји. Нејзиниот добар пријател Медвед, кој ја штити, често запаѓа во неволја покрај Маша. Но и покрај тоа, тие двајцата заедно со другите животни во шумата ја забавуваат публиката, но и ја учат на креативноста, лојалност и вистинско пријателство.
СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.