Проколната куќа

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Проколната куќа

Еден млад човек и неговите четири помлади браќа и сестри, кои ја чувале тајната за смртта на нивната сакана мајка, за да останат заедно, се соочуваат со злокобно присуство во огромната градба во која живеат.

Оригинален наслов: Marrowbone
Почеток на филмот: 11.01.2018
Траење на филмот: 111 Минути
Земја / година: ESP/2017
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg
Режија: Sergio G. Sánchez
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Еден млад човек и неговите четири помлади браќа и сестри, кои ја чувале тајната за смртта на нивната сакана мајка, за да останат заедно, се соочуваат со злокобно присуство во огромната градба во која живеат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.