Логан

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Логан

Во блиска иднина, остарениот Волверин и професорот Икс мора да го заштитат младиот женски клон на Волверин од злобната корпорација на Натаниел Есекс.

Оригинален наслов: Logan
Почеток на филмот: 02.03.2017
Траење на филмот: 143 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant
Режија: James Mangold
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Дејствието се случува во иднината, каде Логан и професорот Чарлс Ксавиер се помируваат со загубата на Икс-Мен, додека корпорација предводена од Натаниел Есекс го уништува светот. Моќите на Логан полека исчезнуваат а Алцхајмеровата болест го принудува Ксавиер да заборава. Логан мора да го порази Есекс при што во тоа му помага едно мало девојче, Лаура Кини, која што е женски клон на Волверин.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

AntonKahwaji, 29.03.2017

One of the best movies Ive ever seen so far

Dimitarpapa, 24.03.2017

Najdobar film 2017

ovagonema, 06.03.2017

eden od najdobrite X-MEN filmovi dosega, ama e mnogu razlicen od drugite i potezok za gledanje... devojceto e strav i trepet