Среќните Логанови

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Среќните Логанови

Двајца браќа планираат грабеж за време на НАСКАР трка во Северна Каролина.

Оригинален наслов: Logan Lucky
Почеток на филмот: 14.09.2017
Траење на филмот: 124 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Hilary Swank
Режија: Steven Soderbergh
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Двајца браќа планираат грабеж за време на НАСКАР трка во Северна Каролина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.