Закон на ноќта

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Закон на ноќта

Приказната се одвива во ерата на прохибицијата околу една група која што е вклучена во организираниот криминал.

Оригинален наслов: Live by Night
Почеток на филмот: 12.01.2017
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Криминалистички, Драма
Глумци: Ben Affleck, Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Cooper, Brendan Gleeson
Режија: Ben Affleck
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бостон, 1926. Алкохол насекаде, куршуми летаат, а еден човек се обидува да го остави својот белег на светот. Прохибицијата носи раст на една бескрајна мрежа на подземни дестилерии, гангстери и корумпирани полицајци. Џо Кохлин, најмладиот син на истакнатиот капетан на полицијата во Бостон, веќе одамна го има свртено грбот на строгото и правилното воспитување. Со стекнато искуство на ситни кражби од детството до работа со повеќето страшни мафијаши во градот, Џо ужива во разгаленоста и озлогласеноста како одметник. Но, животот на темната страна носи висока цена. Во време на безмилосни луѓе со амбиција, вооружени со пари, незаконски алкохол и пиштоли, се води битка за контрола во која ниту на семејството, пријател или љубовник не може да се верува. „Закон на ноќта“ е возбудлив еп слоевит со разновидна екипа на лојални пријатели и непријатели, кои се борат за опстанок и за нивниот дел од американскиот сон.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.