Трага на животот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Трага на животот

Интернационална вселенска станица открива живот на Марс.

Оригинален наслов: Life
Почеток на филмот: 23.03.2017
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Научна фантастика, Трилер
Глумци: Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson
Режија: Daniel Espinosa
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Шест астронаутите на вселенската станица проучуваат еден примерок собран од Марс кој би можел да докаже дека постои живот на Црвената планета. Екипажот утврдува дека примерокот содржи голем, едноклеточен организам - првиот пример на живот надвор од Земјата. Но, не е се така како што изгледа. Додека пилотите започнуваат да спроведуваат истражување, а нивните методи завршуваат со ненамерни последици, пронајдената форма на живот се покажува поинтелигентна од било кој што очекуваше.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.