Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза

Животот минува мирно во Винчи: Леонардо се бори со неговите неверојатни пронајдоци, Лоренцо му помага а Џоконда ги исмејува. Кога еден мистериозен раскажувач доаѓа во градот и зборува за скриено богатство, започнува авантура.

Оригинален наслов: Leo Da Vinci: Missione Monna Lisa
Почеток на филмот: 19.04.2018
Траење на филмот: 85 Минути
Земја / година: ITA, POL/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Биографски
Режија: Sergio Manfio
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Животот минува мирно во Винчи: Леонардо се бори со неговите неверојатни пронајдоци, Лоренцо му помага а Џоконда ги исмејува. Кога еден мистериозен раскажувач доаѓа во градот и зборува за скриено богатство, започнува авантура.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.