Легенда за конкубината

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Легенда за конкубината

Јапонскиот будистички монах Кукаи е пратен во династијата Танг во Кина како би ја изучувал кинеската култура и цивилизација.

Оригинален наслов: Kûkai
Почеток на филмот: 12.04.2018
Траење на филмот: 135 Минути
Земја / година: CHN/2017
Жанр: Драма, Фантазија, Мистерија
Глумци: Xuan Huang, Shôta Sometani, Yuqi Zhang
Режија: Kaige Chen
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Јапонскиот будистички монах Кукаи е пратен во династијата Танг во Кина како би ја изучувал кинеската култура и цивилизација. Тој ќе се спријатели со поетот по име Баи Летиан. Одненадеж, во градот се случуваат чудни работи, смрт на конкубината Јанг, која се поврзува со демонската мачка која го тероризира градот. Монахот и поетот се здружуваат како би ја истражиле смртта на конкубината, следејќи ги трагите на демонската мачка кои откриваат скриени факти.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.