Ледерфејс: Почеток

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ледерфејс: Почеток

Младиот Ледерфејс излегува од ментална болница со уште тројца затвореници, киднапирајќи ја младата медицинска сестра и ја носи на патување од пеколот, додека истовремено го брка подеднакво нарушен полицаец кој сака да се одмазди.

Оригинален наслов: Leatherface
Почеток на филмот: 19.10.2017
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Finn Jones, Nicole Andrews, Lili Taylor
Режија: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Младиот Ледерфејс излегува од ментална болница со уште тројца затвореници, киднапирајќи ја младата медицинска сестра и ја носи на патување од пеколот, додека истовремено го брка подеднакво нарушен полицаец кој сака да се одмазди.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.