Конг: Островот на черепите

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Конг: Островот на черепите

Тим составен од истражувачи и војници патуваат низ непознат остров во Пацификот, незнаејќи дека поминуваат низ територијата на едно големо, мистично чудовиште, Конг.

Оригинален наслов: Kong: Skull Island
Почеток на филмот: 09.03.2017
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Авантура, Фантазија
Глумци: Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Reilly
Режија: Jordan Vogt-Roberts
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Тим составен од истражувачи и војници патуваат низ непознат остров во Пацификот, незнаејќи дека поминуваат низ територијата на едно големо, мистично чудовиште, Конг.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

ovagonema, 28.02.2017

lele samo da bide dobar filmov ne mora da e odlicen, ova e prv golem proekt za ovoj reziser