Тропање на колибата

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тропање на колибата

Оригинален наслов: Knock at the Cabin
Почеток на филмот: 02.02.2023
Траење на филмот: 100 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Хорор, Мистерија, Трилер
Глумци: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui
Режија: M. Night Shyamalan
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Додека се на одмор, едно девојче и нејзините родители се заложници на вооружени непознати лица кои бараат од нив да направат избор кој може да ја спречи неизбежната апокалипса.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.