Кингсмен - златниот круг

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кингсмен - златниот круг

Кингсмен:Тајната служба не доведе нас во светот на Кингсмен - независна, меѓународна агенција за известување, чија главна цел е светот да биде сигурно место.

Оригинален наслов: Kingsman: The Golden Circle
Почеток на филмот: 21.09.2017
Траење на филмот: 146 Минути
Земја / година: GBR/2017
Жанр: Акција, Комедија
Глумци: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry
Режија: Matthew Vaughn
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во новото продолжение нашите јунаци се соочуваат со новите предизвици. Кога нивното седиште ќе биде уништено, нивното патување ќе ги одведе до откривањето на сродна шпиунска агенција во САД под наслов Стејтсмен. Во новата авантура која ги тестира нивните граници и снаги, овие две елитни агенции ќе мораат да се придружат за да го победаст немилосрдниот заеднички непријател. После големиот успех на филмот „Кингсмен: Тајната служба" од 2015 година, пристигнува новото продолжение со Терон Еџерт и Колин Фирт во главните улоги, а им се придружуваат и Џулијан Мур, Ченинг Татум, Хали бери, Педро Паскал, Џеф Бриџис, Вини Џоунс и Елтон Џон.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Ivana.sokolova, 16.10.2017

Najdobar

Prvo gledajte go PRVIOT a posle ovoj

irena 75, 21.09.2017

Fail,не вреди да се гледа..