Кралот Артур: Легендата за мечот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кралот Артур: Легендата за мечот

Лишен од неговото родно место, Артур се враќа повторно на голема врата. Штом го вади мечот од каменот, тој е приморан да го прифати неговото вистинско наследство, сакајќи го или не.

Оригинален наслов: King Arthur: Legend of the Sword
Почеток на филмот: 11.05.2017
Траење на филмот: 131 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Историски, Авантура
Глумци: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou
Режија: Guy Ritchie
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Младиот Артур ја води својата дружина преку задните пролази од Лондониум, не знаејќи за неговата царска лоза се додека не го извади Ескалибур. Тој се соочува со моќта и влијанието на мечот и приморан е веднаш да одлучи што понатаму. Придружувајќи се со бунтовниците и една таинствена млада жена, Гвиневер, тој мора да ја научи моќта на волшебниот меч, да се соочи со неговите демони и да го обедини народот во битка против диктаторот Вортигерн, човекот кој што ги уби неговите родители и му ја украде круната за да стане крал.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.