Јужен ветар 2 Забрзување

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Јужен ветар 2 Забрзување

Оригинален наслов: Јužni Vetar 2 - Ubrzanje
Почеток на филмот: 18.11.2021
Земја / година: SRB/2021
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković
Режија: Miloš Avramović
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Петар Мараш ја користи предноста на стекнатиот статус на неприкосновен водич на српското подземје. Сакајќи да го прошири своето работење и да се врати во рамките на законот, Мараш вложува нелегално стекнати пари во легални бизниси и за да зграби поволна прилика, Мараш патува со Бача во источна Србија. Таму го затекнува вест која ќе го примора да ги промени плановите во истиот момент.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.