Џуманџи: Добредојдовте во џунглата

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Џуманџи: Добредојдовте во џунглата

Четири деца од средно училиште откриваат стара видео-конзола и се вовлечени во џунглата на играта, станувајќи возрасни аватари.

Оригинален наслов: Jumanji: Welcome to the Jungle
Почеток на филмот: 28.12.2017
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Авантура, Акција, Комедија
Глумци: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan
Режија: Jake Kasdan
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во новата Џуманџи авантура, четири деца од средно училиште откриваат стара видео-конзола и се вовлечени во џунглата на играта, станувајќи возрасни аватари. Она што тие откриваат е дека не можете само да играте Џуманџи - мора да ја преживеете. За да ја победат играта и да се вратат во реалниот свет, тие ќе мора да одат на најопасните авантури од нивните животи, да откријат што оставил Алан Париш пред 20 години и да го променат начинот на кој размислуваат за себе - или ќе останат заглавени во играта засекогаш.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

Daigoiteo, 17.02.2018

Najbolji

Ako sakas da se opustis i da uzivas vo smeenje so celoto semejstvo i na kraj da im dades pouka na decata dekavo realniot zivot imame samo eden zivot

Anastasija0504, 05.02.2018

Супер!

Добри глумци, многу смешни моменти. Ако сте биле разочарани од првиот Џуманџи, ова е многу позитивна промена.

, 10.01.2018

Zabaven i za deca od 8-10 godini