Скапоцени камења, Бољшој, 2020

Скапоцени камења, Бољшој, 2020

Музика: Фауре, Стравински, Чајковски
Кореографија: Баланшин
Недела, 19 Април 2020 година во 17:00ч
Времетраење: 165 минути

Оригинален наслов: Jewels (Ballett), Moskau Bolschoi, 2020
Почеток на филмот: 19.04.2020
Траење на филмот: 165 Минути
Земја / година: RUS/2020
Жанр: Балет, Пренос во живо
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Омаж на прекрасна убавина кон танцовите школи на Париз, Њујорк и Санкт Петербург, при што секоја од нив е претставена како скапоцен камен: смарагд, рубин и дијамант.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.