Само е крајот на светот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Само е крајот на светот

После 12 години отсуство, писателот се враќа во својот роден град, планирајќи да ја објави својата престојна смрт на фамилијата поради тешки болести.

Оригинален наслов: Juste la fin du monde
Почеток на филмот: 16.03.2017
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: CAN, FRA/2016
Жанр: Драма
Глумци: Gaspard Ulliel, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Léa Seydoux
Режија: Xavier Dolan
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

После 12 години отсуство, писателот се враќа во својот роден град, планирајќи да ја објави својата престојна смрт на фамилијата поради тешки болести. Додека незадоволството го одредува текот на попладнето, се раѓаат одговори и расправии полни со самотија и сомнеж, додека сите обиди за емпатија се саботирани од неспособноста на луѓето да сакаат и слушаат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

MarijaKK, 17.03.2017

Само е крајот на светот

Филмот го изгледав вечера...прекрасен е...само голема забелешка...не е покриен со превод целосно..само околу 50-60 %...оној што не разбира француски...се сомневма дека целосно ќе го разбере филмот. Внимавајте да има се помалку вакви пропусти