Тоа

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тоа

Во едно мало градче Дери, седум деца се соочуваат со лошиот кловн кој убива деца.

Оригинален наслов: It
Почеток на филмот: 07.09.2017
Траење на филмот: 138 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis
Режија: Andrés Muschietti
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во едно мало градче Дери, локалните деца исчезнуваат едно по едно оставајќи зад себе крвави траги. Во местото познато како Баренс, група од седум деца се здружуваат заедно обединети од нивните страшни и чудни средби со лошиот кловн и нивната намера да го убијат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Mateo_Review, 09.10.2017

Одличен!

Неизвесен е се до крајот. Доколку сакате филмови со малку фантазија, хорор, комедија, ова е филм за вас.

ovagonema, 21.09.2017

bill skarsgard e neverojatno dobar vo filmov! a i filmot e super