Исцелител

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Исцелител

Механичар од железничко депо, немајќи пари да купи лекови, му дава на татко му колач направен од украдена марихуана за да му ги ублажи болките од рак, меѓутоа е притиснат од криминалците кои си ја бараат дрогата назад и соседите-душкала кои во него гледаат нова надеж, исцелител.

Оригинален наслов: Исцелител
Почеток на филмот: 20.11.2017
Траење на филмот: 113 Минути
Земја / година: MKD/2017
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Благој Веселинов, Анастас Тановски, Аксел Мехмет, Александар Михиќ, Мирослав Петковиќ
Режија: Ѓорче Ставрески
Дистрибутер: Fragment Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Механичар од железничко депо, немајќи пари да купи лекови, му дава на татко му колач направен од украдена марихуана за да му ги ублажи болките од рак, меѓутоа е притиснат од криминалците кои си ја бараат дрогата назад и соседите-душкала кои во него гледаат нова надеж, исцелител.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

, 15.12.2017

ИСЦЕЛИТЕЛ

Mouvie ranked with rear low budzet worlds bestselers

, 10.05.2018

За жал оценка само 10 ѕвезди, а заслужува 100 ;)