По цена на животот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

По цена на животот

Филмот ги следи двајцата браќа кои вршат низа грабежи за да го зачуваат семејниот ранч кој е под хипотека, а семејството е во долгови.

Оригинален наслов: Hell or High Water
Почеток на филмот: 30.03.2017
Траење на филмот: 110 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Криминалистички, Вестерн
Глумци: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster
Режија: David Mackenzie
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По серија на вооружени грабежи на голем број филијали од банките на Тексас Мидленд од каде што се земени малку пари, дознаваме дека мотивот за грабежите на невработениот работник на платформи за гас и нафта, Тоби Хауард (Крис Пајн), и неговиот брат штотуку излезен од затвор, е да соберат доволно пари за да ја отплатат хипотеката за ранчот од неодамна починатата мајка. На самиот ранч е пронајден извор на нафта, па на Тоби му се потребни 43.000 долари за да обезбеди сигурна иднина за неговата жена и деца. По два грабежа, тексашкиот ренер Маркус Хамилтон (Џеф Бриџис) и неговиот заменик влегуваат во трага на грабежите.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.