Убиство во Венеција

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Убиство во Венеција

Оригинален наслов: A Haunting in Venice
Почеток на филмот: 14.09.2023
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Драма
Глумци: Kelly Reilly, Michelle Yeoh, Kenneth Branagh, Jamie Dornan, Camille Cottin
Режија: Kenneth Branagh
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во пост-воена Венеција, Поаро, сега веќе пензиониран и во егзил, присуствува на една сеанса против своја волја. Но кога еден од гостите е убиен, тогаш поранешниот детектив мора да го открие убиецот.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.